Etsi
  • Riikka Saari

Keväinen look haaleilla sävyillä

Kun ulkona paistaa aurinko, voi päälle uskaltautua laittamaan näin harmonisen harmaan ja ns. värittömän asukokonaisuuden. Harmaa ei missään nimessä ole minun värini, vaan koen että suurimmassa osassa harmaan eri sävyistä ihoni näyttää samealta siitä huolimatta, että olen meikkikikkailija ja tiedän, kuinka ihon saa hehkumaan. Takkina voin silti hyvinkin suosia neutraaleja harmaan sävyjä. Takki, jonka kaulus ei jää suoraan kasvojen alle on minun valintani.Yksinkertaisessa asussani yhdistän vaaleita, haaleita sinisen, harmaan ja beigen sävyjä.

Todella simppeliä ja yksinkertaista, eli juuri sellaista, mikä sopii tavalliseen arkeen.Tässä asussa päälläni on jotain, mitä en ole koskaan aikaisemmin käyttänyt, nimittäin käärmekuosia! Se on aina ollut minulle vieras kuosi, vaikka kuoseista muuten tykkäänkin. Tämä paita oli kuitenkin sopivan haalea sävyltään joten näin siinä mahdollisuuden.

Tämä on hyvä neuvo myös muille, jotka epäilevät kuosien käyttöä, eli kannattaa aloittaa mahdollisimman vaaleilla sävyillä tai ei niin vahvoilla kontrasteilla.
Kokonaisuuteen voisi vielä yhdistää kengistä ja paidasta löytyvää valkoista esimerkiksi pienen punotun olkilaukun muodossa.-Punottu olkilaukku Kappahl-


Kahden lapsen äitinä toisinaan varsin kiireistä arkea harrastuksien keskellä elävänä sanon, että pukeutumisen pitää olla helppoa, mukavaa ja vaivatonta! Siksi minulla onkin näitä valmiita kokonaisuuksia, jotka tiedän sopivan eri tilanteisiin, niihin on helppo tarttua, kun kiire iskee. Toimiva vaatekaappi on arjen (ja juhlan) pelastaja!


Terkuin Riikka

24 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Kaikki palveluni laskutetaan ukko.fi -palvelun kautta, tai verokortilla.

045 3597159

©2020 by Stylisti Meikkaaja Riikka Saari. Proudly created with Wix.com