Etsi
  • Riikka Saari

Maksimekko ja kaksi eri tyyliä

Maksimekot helpottavat sinua, kun olet asukriisissä ja yrität toivottomana yhdistellä eri alaosia eri yläosien kanssa ja pohdit vielä asuun sopivan jakun/neuleen/takin lisäämistä. Maksimekko, jossa on pitkät hihat vapauttaa sinut kaikista ongelmistasi (ainakin melkein)!

Yksi mekko taipuu useiksi eri lookeiksi esim. kenkiä, koruja ja kampausta muuttamalla. Tähän postaukseen tein esimerkiksi kaksi erilaista lookia, jotka molemmat ovat sellaisia, joita voisin käytää itsekin.


Tässä lookissa yhdistin mekkoon mukavat kiilakorkoiset espadrillokset, paljon rannekoruja ja näyttävän Ted Bakerin ruusukultaisen kaulakorun. Hiukset boheemisti auki.Tähän lookiin taas yhdistin Niken valkoiset lenkkarit, joissa on oransseja yksityiskohtia sekä kevyemmän kaulakorun. Hiukset löysällä ponnarilla. Eikö ole jännä, miten koko look muuttuu asusteita vaihtamalla ja kampausta muuntelemalla!

Ja tässä vielä lähikuvaa meikistä, meikkiä en muunnellut eri lookeja varten mitenkään. Toki huulipunan sävyä vaihtamalla olisi saanut lisää muutosta aikaan! Joko sinun vaatekomerostasi löytyy maksimekko? Lisää mekon kaveriksi muutama asuste, kuten kivat roikkuvat korvakorut, rannekoru tai liuta sormuksia, ja kengiksi käy vaikka tennarit! Joskus liika miettiminen tappaa luovuuden ja ilon pukeutumisesta, anna rohkeasti palaa ja luo oma persoonallinen lookisi välittämättä muiden mielipiteistä! :)

Terkuin Riikka

19 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Kaikki palveluni laskutetaan ukko.fi -palvelun kautta, tai verokortilla.

045 3597159

©2020 by Stylisti Meikkaaja Riikka Saari. Proudly created with Wix.com