Meikkauspalvelut

Meikkaukset arkeen ja juhlaan

Haluatko näyttää parhaimmaltasi tärkeässä tilaisuudessa? 
Teen kauneusmeikkauksia yli 12 vuoden kokemuksella. Kuuntelen asiakkaan toiveita, mutta kerron rohkeasti myös oman näkemykseni, jotta lopputulos olis paras mahdollinen. Kaunis, luonnollinen ja omia piirteitä korostava meikki kohottaa itsetuntoa ja saa sinut hehkumaan. Voit keskittyä nauttimaan päivästäsi ilman epävarmuutta meikin pysymisestä, kun meikkisi on toteutettu ammattilaisen osaavissa käsissä.

 

Hinta 65 euroa

(Häämeikkaukset tapauskohtaisesti, hinta 140 euroa)

Meikkiopastus

Haluatko oppia tekemään luonnollisen, kauniin heleän arkimeikin? Vai oletko aina halunnut oppia smokey eyes -silmämeikin tekniikan? Meikkiopastuksessani opit toiveidesi mukaisen, tyyliisi sopivan arkimeikin teon ja sen, kuinka pienellä työllä saat muokattua arkimeikin juhlameikiksi. Tämä palvelu toteutetaan asiakkaan omia meikkejä hyödyntäen, samalla myös kartoitetaan olemassa olevien tuotteiden ja välineiden kunto. (Ammattilaisen välineet ja tuotteet täydentävät meikkiopastusta).

Hinta 90 euroa

Meikkausluennot

Meikkausluennoilla pääset kuulemaan ihonhoidosta, meikistä, meikkausvälineistä, sopivien värien valinnasta ja tämän hetken trendeistä. Rennon, mutta asiatäyteisen luennon aikana toteutetaan demomeikki yhdelle osallistujalle, ja jokainen osallistuja saa halutessaan myös henkilökohtaista opastusta. 
Demomeikin aikana voi harjoitella ammattilaisen johdolla esim. huulimekin tekoa, joten oma meikkipussukka ja jalallinen peili kannattaa ottaa mukaan.


Hinta 160 euroa /8-10 osallistujaa

Kuvausmeikkaukset

Tarvitsetko kuvauksiin malleille meikkaajaa, ja hiuksetkin pitäisi samalla saada ojennukseen?
Stylistinä pystyn toteuttamaan malleille sekä meikit, että kampaukset, ja tarvittaessa otan mukaani assistentin, jos (kun) aikataulu on kiireinen ja tekemistä paljon.
Toimialueeni on koko Suomen kattava, joten kuvaukset voivat sijaita missä päin tahansa.

Pyydä tarjous!

Hinta alkaen 390 euroa/kuvauspäivä.

Kaikki palveluni laskutetaan ukko.fi -palvelun kautta, tai verokortilla.

045 3597159

©2020 by Stylisti Meikkaaja Riikka Saari. Proudly created with Wix.com