top of page

Tyylipalvelut

IMG_20200407_181449.jpg

Henkilökohtainen tyyliopastus

Onko tyylisi hukassa, tai jumahtanut paikoilleen? Tuntuuko, että vaatekaappi pursuaa vaatteita, mutta silti sinulla ei ole mitään mieleistä päällepantavaa? 

Tämä palvelu on sinulle, joka olet valmis ottamaan askeleen kohti uutta, päivitettyä versiota itsestäsi. 

Henkilökohtainen tyyliopastus on monipuolinen ja kattava  palvelukokonaisuus, jonka tarkoituksena on opastaa ymmärtämään omia mittasuhteita ja värimaailmaa, sekä auttaa löytämään omia ulkoisia vahvuuksia ja tuomaan niitä esille pukeutumisen avulla.  
Tyyliopastus on aina uniikki, räätälöity kokonaisuus, jossa otetaan huomioon tarpeesi, toiveesi, tyylisi ja elämäntilanteesi. 

 
Tyyliopastus sis.

Alkuhaastattelu ja tyylianalyysi sähköpostitse ennen tapaamista.
Vartalotyypin tunnistaminen, oman tyylipersoonan löytäminen, vinkit toimivan vaatekaapin luomiseen + Pinterest-tyylikartta, pukeutumisvinkit omien parhaiden puolien esiintuomiseen, ideoita ja vinkkejä värien ja kuosien käyttöön, värianalyysi.*

 

Hinta 290€

​*Lisäksi palveluun on mahdollista sisällyttää meikkiopastus, kulmien muotoilu ja värjäys, ripsien kestotaivutus, kulmien laminointi ja/tai shoppailuapu.
 

Riippuen palvelun sisällön laajuudesta hinta on 290€-690€ ja tapaamisen kesto n. 3,5-8h.
 

Varaa aikasi Studion tyylikonsultaatioon, ja luodaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva tyylipaketti! Konsultaation voit varata suoraa tämän linkin kautta: www.studiotomiyrjana.fi 

Kotikäynnit Kokkolan ulkopuolelle onnistuvat tyyliopastuksissa helposti ja vaivattomasti, ota yhteyttä ja kysy lisää! Kokkolan ulkopuolelle toteutettavien kotikäyntien hinnat alkaen 650€.

IMG_20200326_131158_464 (1).jpg

Pieni tyyliopastus

Kaipaatko pientä piristystä oman tyylisi päivittämiseen? Haluaisitko tunnistaa oman vartalotyyppisi ja oppia tuomaan parhaat puolesi esille pukeutumisen avulla? 

 

Tämä palvelu on suunniteltu sinulle, joka haluat aloittaa tyylisi päivittämisen pienin ja varmoin askelin.

Palvelu sisältää:
Alkuhaastattelun ja tyylianalyysin sähköpostitse.
Vartalotyypin tunnistaminen, mittasuhteiden ymmärtäminen, tyylivinkit ja ideat, Pinterest-tyylikartta, värianalyysi.

Hinta 149€ 

Palvelu räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita, varaa aikasi tyylikonsultaatioon, niin luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva tyylipaketti! Ajanvaraus: www.studiotomiyrjana.fi 

IMG_20200322_164545_002.jpg

Personal shopper- palvelu

Onko sinun vaikea löytää omaan tyyliisi sopivia vaatteita?  Tunnistatko itsellesi parhaiten sopivat värit? Jääkö ostamasi vaatteet käyttämättömiksi, sillä et osaa yhdistellä niitä jo olemassa olevien vaatteiden kanssa?

Jos vastasit kyllä, niin tämä palvelu on tarkoitettu juuri Sinulle!

Personal shopper- palvelu aloitetaan alkukartoituksella, jolloin selvitän lähtötilanteen, sekä tarpeesi ja toiveesi. Sen jälkeen luon sinulle shoppailusuunnitelman, jonka pohjalta valitaan tärpit, joita lähdemme yhdessä etsimään. 

 
Vaatekaupoissa kiertelyyn käytämme aikaa n. 2-3h tilanteesta riippuen. Kiertelyn aikana valitsen sinulle soviteltavaa, ja saat samalla paljon monikäyttöisiä ja aikaa kestäviä vinkkejä sinun tyylillesi sopivaan pukeutumiseen.
Saat sovitella vaatteita rauhassa, kun minä tuon kokoja ja malleja sinulle sovitettavaksi. Vaatteiden sovittelun lomassa opastan sinua myös vartalotyyppiin ja mittasuhteisiin, sekä väreihin liittyvissä asioissa. 

 

Shoppailuapua voi toteuttaa kaikissa kaupungeissa, ja kaikissa vaateliikkeissä (myös second hand-liikkeissä).  

Hinta 65€/h (Kokkolassa toteutettuna)

IMG_20200218_113956_479.jpg

Tyylianalyysi & Online konsultointi

Tiedätkö mitä ulkoinen olemuksesi viestii sinusta? Oletko valmis luomaan itsellesi tyylin, joka tukee omaa persoonaasi? Haluatko ryhtiä, varmuutta ja persoonallisuutta omaan pukeutumiseesi? 

 

Tyylianalyysi & online konsultointi- palvelun avulla opit tunnistamaan omat ulkoiset vahvuudet ja tuomaan niitä esille ammattilaisen yksinkertaisten ja helposti sovellettavien vinkkien avulla. 

Tyylianalyysi sisältää asiakkaan kolmen erilaisen työlookin analysoinnin & muokkausehdotukset, sekä suorat linkit ehdotettuihin tuotteisiin (vaatteet & asusteet).

Online konsultointi sisältää 1,5h tapaamisen virtuaalisesti, jonka aikana käydään läpi tyylianalyysin tulokset, sekä tyyliin sopivan meikkilookin & hiusmallin päivittämisen ehdotelmat.  

Tämän palvelun avulla saat tietoa ja vinkkejä, joita voit hyödyntää myös tulevaisuudessa.


-Tiesitkö, että ulkoinen olemus on osa sanatonta viestintää? Eli se miltä näytät kertoo tarinaa sinusta. Ota oma tarinasi haltuun tämän palvelun avulla!
 

Hinta 199€

IMG_20200415_170107.jpg

Henkilökohtainen tyylikonsultointi

Haluatko osallistua tyylikonsultaatioon kotisohvaltasi käsin? Sopiiko sinulle parhaiten helppo ja vaivaton whatsapp- konsultointi puhelimen välityksellä?

Tässä palvelussa valmistaudut henkilökohtaiseen tyylikonsultointiin ottamalla etukäteen kuvia asukokonaisuuksista, asusteista ja haluamistasi vaatekappaleista. Tyylikonsultaatiolle sovittuna ajankohtana lähetät kuvat whatsapp-sovelluksen kautta ja saat välittömästi vastauksia kehitys/muutosideoineen. Palvelun aikana voit kysyä sinua askarruttavia asioita tyyliin, pukeutumiseen, vartalotyyppiin, värien käyttöön yms. liittyvissä asioissa. Palvelun aikana mahdollista toteuttaa myös videopuhelu. Palvelu sopii erinomaisesti esimerkiksi syysvaatteiden päivittämiseen.

Huom. Kaikki asiakkaiden lähettämät kuvat poistetaan palvelun toteuttamisen jälkeen, eli kuvat eivät jää talteen palvelun tarjoajalle.

Hinta 85€/tunti

(Ensimmäisen tunnin jälkeen 50€/tunti  

IMG_20220226_112149.jpg

Värianalyysi

Haluaisitko tietää mitkä värit saavat ihosi hehkumaan ja silmäsi säihkymään? Haluaisitko ymmärtää miksi jotkut värit saavat parhaat puolesi esille, ja toiset tekevät päinvastoin? Oletko kiinnostunut kuulemaan, mikä värivuodenaika olet?

Värianalyysien tarkoitus on auttaa sinua löytämään ne värit, jotka saavat sinut näyttämään entistä elinvoimaisemmalta, heleältä ja kertakaikkisen upealta!

Värianalyysissä opit mitkä värit ovat hyviä arkeen, mitkä juhlaan ja mitkä toimivat ns. perusvaatteiden runkona, joihin voit halutessasi tuoda mukaan näyttävämpääkin väri-ilottelua.

Värianalyysien tarkoitus ei ole rajata sinulta mitään värejä pois! Vaan tarkoitus on auttaa sinua löytämään lisää upeita värejä väripalettiisi ja ohjata sinua myös käyttämään näitä uusia värejä niin arjessa, kuin juhlassakin.
Värianalyysin kruunaa kevyt, kuulas meikki!

 

Palvelu sis.

Oman värivuodenajan tunnistaminen. Omia piirteitä kauniisti korostavien värien kartoittaminen. Pukeutumisideoita värien käyttöön. Kevyt meikki, jossa löydetään juuri omiin sävyihin sopivan meikkivoiteen, poskipunan ja huulipunan sävyt.

Hinta 89€/1,5h

bottom of page