Tyylipalvelut

IMG_20200407_181449.jpg

Henkilökohtainen tyyliopastus

Onko tyylisi hukassa, tai jumahtanut paikoilleen? Tuntuuko, että vaatekaappi pursuaa vaatteita, mutta silti sinulla ei ole mitään mieleistä päällepantavaa?

Tämä palvelu on sinulle, joka olet valmis ottamaan askeleen kohti uutta, päivitettyä versiota itsestäsi. 

Henkilökohtainen tyyliopastus on monipuolinen ja kattava  kokonaisuus, jonka tarkoituksena on opastaa asiakasta ymmärtämään omia mittasuhteita ja värimaailmaa, sekä auttaa löytämään omia ulkoisia vahvuuksia ja tuomaan niitä esille pukeutumisen avulla.  
Tapaaminen muokkautuu aina asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi kokonaisuudeksi, tässä muutama esimerkki aihealueista, joita tyyliopastukseen voidaan sisällyttää:
Oman tyylin löytäminen, vartalotyypin tunnistaminen, oman elämäntyylin mukaisen vaatekaapin sisällön suunnittelu, tyylipersoonan tunnistaminen, värien ja kuosien käyttö, asusteiden käyttäminen, vaatteiden yhdistely, toimiva vaatekaappi -suunnitelma, meikki, hiusmallin suunnittelu.

 

Riippuen palvelun sisällöstä, hinta 149€-890€ 

Kaikki meikki -ja stailauspalvelut toteutetaan Kokkolassa Studio Tomi Yrjänän tiloissa, voit varata aikasi tapaamiseen suoraa minun kauttani, tai tämän linkin kautta: www.studiotomiyrjana.fi 

Kotikäynnit Kokkolan ulkopuolelle onnistuvat stailauksissa ja tyyliopastuksissa helposti ja vaivattomasti, ota yhteyttä ja kysy lisää! 

IMG_20200326_131158_464 (1).jpg

Vaatekaapin läpikäynti

Onko vaatteesi kaapissa kauniissa järjestyksessä, vai ennemminkin sikin sokin, kuin räjäytyksen jäljiltä?  Vaatekaappisi pursuaa vaatteita, mutta et koskaan löydä mitään päällepantavaa? Ahdistaako vaatteiden paljous ja epäjärjestys?

Tämä palvelu tuo avun Sinulle!


Tämä palvelu aloitetaan vaatekomeron läpikäynnillä ja sen järjestämisellä. Pienet, liian isot, huonosti istuvat, nukkaantuneet ja tyyliin sopimattomat vaatteet lajitellaan kierrätykseen. Parhaat palat säästetään, ja mietitään josko pienellä räätälöinnillä vanhasta saisi uutta ( esim. nappien vaihto takkiin).
Pohditaan yhdessä mistä koostuu juuri sinun tyylisi kulmakivet, ja tehdään selkeä ja yksinkertainen shoppailusuunnitelma toivottua budjettia myötäillen. 

Halutessasi mahdollisuus myös vaatteiden höyrystämiseen ja hengarointiin samettisilla hengareilla (lisämaksusta).

Hinta alkaen 180 euroa

(sis. vaatteiden läpikäynti & suunnitelma )

IMG_20200322_164545_002.jpg

Personal shopper- palvelu

Tuntuuko vaatekaupoissa pyöriminen nostattavan hien pintaan jo pelkällä ajatuksen tasolla? Onko sinun vaikea löytää omaan tyyliisi sopivia vaatteita?  Tunnistatko itsellesi parhaiten sopivat värit? Jääkö ostamasi vaatteet käyttämättömiksi, sillä et osaa yhdistellä niitä jo olemassa olevien vaatteiden kanssa?

Ei hätää, tämä palvelu on tarkoitettu juuri Sinulle!
 

Personal shopper- palvelu aloitetaan keskustelutuokiolla, jolloin kartoitan tarpeesi, ja toiveesi. Sen jälkeen tehdään yhdessä shoppailusuunnitelma ja valitaan ne tärpit, joita lähdemme yhdessä etsimään. 

 
Vaatekaupoissa kiertelyyn käytämme aikaa n. 2-3h toiveestasi riippuen. Kiertelyn aikana valitsemme yhdessä soviteltavaa, ja saat samalla paljon monikäyttöisiä ja aikaa kestäviä vinkkejä sinun tyylillesi sopivaan pukeutumiseen.
Saat sovitella vaatteita rauhassa, kun minä tuon kokoja ja malleja sinulle sovitettavaksi. Vaatteiden sovittelun lomassa opastan sinua myös vartalotyyppiin ja mittasuhteisiin, sekä väreihin liittyvissä asioissa. 

 

Shoppailuapua voi toteuttaa kaikissa kaupungeissa, ja kaikissa vaateliikkeissä (myös second hand-liikkeissä).  

Hinta 75 euroa / tunti

IMG_20200218_113956_479.jpg

Tyylianalyysi & Online konsultointi

Tiedätkö mitä ulkoinen olemuksesi viestii sinusta? Oletko valmis luomaan itsellesi tyylin, joka tukee omaa persoonaasi? Haluatko ryhtiä, varmuutta ja persoonallisuutta omaan pukeutumiseesi? 

 

Tyylianalyysi & online konsultointi- palvelun avulla opit tunnistamaan omat ulkoiset vahvuudet ja tuomaan niitä esille ammattilaisen yksinkertaisten ja helposti sovellettavien vinkkien avulla. 

Tyylianalyysi sisältää asiakkaan kolmen erilaisen työlookin analysoinnin & muokkausehdotukset, sekä suorat linkit ehdotettuihin tuotteisiin (vaatteet & asusteet).

Online konsultointi sisältää 1,5h tapaamisen virtuaalisesti, jonka aikana käydään läpi tyylianalyysin tulokset, sekä tyyliin sopivan meikkilookin & hiusmallin päivittämisen ehdotelmat.  

Tämän palvelun avulla saat tietoa ja vinkkejä, joita voit hyödyntää myös tulevaisuudessa.


-Tiesitkö, että ulkoinen olemus on osa sanatonta viestintää? Eli se miltä näytät kertoo tarinaa sinusta. Ota oma tarinasi haltuun tämän palvelun avulla!


 

Hinta 249 euroa

IMG_20200415_170107.jpg

Henkilökohtainen tyylikonsultointi

Haluatko osallistua tyylikonsultaatioon kotisohvaltasi käsin? Sopiiko sinulle parhaiten helppo ja vaivaton whatsapp- konsultointi puhelimen välityksellä?

Tässä palvelussa valmistaudut henkilökohtaiseen tyylikonsultointiin ottamalla etukäteen kuvia asukokonaisuuksista, asusteista ja haluamistasi vaatekappaleista. Tyylikonsultaatiolle sovittuna ajankohtana lähetät kuvat whatsapp-sovelluksen kautta ja saat välittömästi vastauksia kehitys/muutosideoineen. Palvelun aikana voit kysyä sinua askarruttavia asioita tyyliin, pukeutumiseen, vartalotyyppiin, värien käyttöön yms. liittyvissä asioissa. Palvelun aikana mahdollista toteuttaa myös videopuhelu. Palvelu sopii erinomaisesti esimerkiksi syysvaatteiden päivittämiseen.

Huom. Kaikki asiakkaiden lähettämät kuvat poistetaan palvelun toteuttamisen jälkeen, eli kuvat eivät jää talteen palvelun tarjoajalle.

Hinta 135 euroa / tunti

(Ensimmäisen tunnin jälkeen 50 euroa/ 30min)  

IMG_20220226_112149.jpg

Värianalyysi

Haluaisitko tietää mitkä värit saavat ihosi hehkumaan ja silmäsi säihkymään? Haluaisitko ymmärtää miksi jotkut värit saavat parhaat puolesi esille, ja toiset tekevät päinvastoin? Oletko kiinnostunut kuulemaan, mikä värivuodenaika olet?

Värianalyysien tarkoitus on auttaa sinua löytämään ne värit, jotka saavat sinut näyttämään entistä elinvoimaisemmalta, heleältä ja kertakaikkisen upealta!

Värianalyysissä opit mitkä värit ovat hyviä arkeen, mitkä juhlaan ja mitkä toimivat ns. perusvaatteiden runkona, joihin voit halutessasi tuoda mukaan näyttävämpääkin väri-ilottelua.

Värianalyysien tarkoitus ei ole rajata sinulta mitään värejä pois! Vaan tarkoitus on auttaa sinua löytämään lisää upeita värejä väripalettiisi ja ohjata sinua myös käyttämään näitä uusia värejä niin arjessa, kuin juhlassakin.

Värianalyysin kruunaa kevyt, kuulas meikki!

 

Palvelu sis.

Oman värivuodenajan tunnistaminen - Kevät, kesä, syksy, talvi. Omia piirteitä kauniisti korostavien värien kartoittaminen. Pukeutumisideoita värien käyttöön (vaatteet & asusteet). Kevyt meikki, jossa löydetään juuri omiin sävyihin sopivan meikkivoiteen, poskipunan ja huulipunan sävyt.

Hinta 89€/1,5h