top of page
vaatekaappi

Tyylipalvelut

stailaus

Henkilökohtainen tyyliopastus

Onko tyylisi hukassa, tai jumahtanut paikoilleen? Tuntuuko, että vaatekaappi pursuaa vaatteita, mutta silti sinulla ei ole mitään mieleistä päällepantavaa? Koetko, että persoonasi ei näy nykyisessä pukeutumisessasi laisinkaan?

Tämä palvelu on sinulle, joka olet valmis ottamaan askeleen kohti uutta, päivitettyä ja yksilöllisempää tyyliä. 

Henkilökohtainen tyyliopastus on monipuolinen ja kattava  palvelukokonaisuus, jonka tarkoituksena on opastaa ymmärtämään omia mittasuhteita ja värimaailmaa, sekä auttaa löytämään omia ulkoisia vahvuuksia ja tuomaan niitä esille pukeutumisen avulla.  
Tyyliopastus on aina uniikki, räätälöity kokonaisuus, jossa otetaan huomioon tarpeesi, toiveesi, tyylisi ja elämäntilanteesi. 

 
Tyyliopastus sis.

Alkuhaastattelu ja tyylianalyysi sähköpostitse ennen tapaamista.
Omien mittasuhteiden tunnistaminen, tyylipersoonan löytäminen, vinkit toimivan vaatekaapin luomiseen + Pinterest-tyylikartta, pukeutumisvinkit oman tyylin esiintuomiseen, ideoita ja vinkkejä värien ja kuosien käyttöön, värianalyysi. Tapaamisessa käydään läpi sinun mukanasi tuomat vaatteet ja asusteet, jotta saadaan kattava kuva olemassa olevasta vaatekaapin sisällöstä.*

 

Hinta 349€

​*Lisäksi palveluun on mahdollista sisällyttää meikkiopastus, kasvohemmottelu, kulmien muotoilu & värjäys ja shoppailuapu. Suosittelen erityisesti shoppailuapua ja meikkiopastusta kaikille tyyliopastukseen tuleville.
 

Riippuen palvelun sisällön laajuudesta hinta on 349€-690€ ja tapaamisen kesto n. 3,5-8h

Huom. Kotikäynnit Kokkolan ulkopuolelle onnistuvat tyyliopastuksissa helposti ja vaivattomasti, ota yhteyttä ja kysy lisää! Kokkolan ulkopuolelle toteutettavien kotikäyntien hinnat alkaen 650€.

Helsingin hinnaston palveluilleni löydät blogin puolelta!

stailaus

Pieni tyyliopastus

Kaipaatko pientä piristystä oman tyylisi päivittämiseen? Haluaisitko tunnistaa oman vartalotyyppisi ja oppia tuomaan parhaat puolesi esille pukeutumisen avulla? 

 

Tämä palvelu on suunniteltu sinulle, joka haluat aloittaa tyylisi päivittämisen pienin ja varmoin askelin.

Palvelu sisältää:
Alkuhaastattelun ja tyylianalyysin sähköpostitse.
Mittasuhteiden tunnistaminen/ymmärtäminen, tyylivinkit ja ideat, 60min vaatteiden läpikäynti, värianalyysi.

Hinta 249€

Palvelu räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita, varaa aikasi tyylikonsultaatioon, niin luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva tyylipaketti! Ajanvaraus: www.studiotomiyrjana.fi 

stailaus

PREMIUM: Löydä tyylisi 3kk palvelukokonaisuus

Kaipaatko kokonaisvaltaisempaa muutosta, ja haluat rinnallesi ammattilaisen koko prosessin ajaksi? Haluatko uudistaa tyylisi päästä varpaisiin, hankkia itsellesi uuteen tyyliisi sopivan vaatekaapin sisällön ja samalla saada tyyliammattilaisen tuen 3kk ajaksi?
Mikäli vastasit kyllä, tämä kaikkein kattavin palvelukokonaisuuteni on tarkoitettu juuri sinulle!

Palvelu sisältää: 
Tyyliopastuksen: Tyylianalyysi/tarpeiden kartoittaminen, omat mittasuhteet, tyylipersoona, vaatteiden läpikäynti, värien käyttö
Värianalyysi: Oman värivuodenajan ja ponnauttajavärien tunnistaminen
Koonti tärkeimmistä tyyliopastuksen asioista (A4-dokumentti)
Hiusmallin suunnittelu & silmälasimallin ideointi
Meikkiopastus: Omaan tyyliin sopivan arkimeikin opastus ja sopivien meikkituotteiden ja välineiden hankinnan ohjaus
Kulmien värjäys ja muotoilu.
Shoppailuapu 3h 
Pinterest-tyylikartta: Ammattilaisen valitsemia tyyli-ideoita ja inspiraatiota pukeutumiseen ja asusteiden käyttöön
WhatsApp- etäkonsultointi 30min kerran kuussa (yht.3x30min)
 

Palvelukokonaisuuden hinta 849€ 
- Palvelukokonaisuuden arvo erillisinä palveluina ostettuna yhteensä 1046,50€

stailaus

 

Personal shopper- palvelu

Onko sinun vaikea löytää omaan tyyliisi sopivia vaatteita?  Tunnistatko itsellesi parhaiten sopivat värit? Jääkö ostamasi vaatteet käyttämättömiksi, sillä et osaa yhdistellä niitä jo olemassa olevien vaatteiden kanssa?

Jos yllä mainitut haasteet kuvaavat omaa tilannettasi, tämä palvelu sopii sinulle erinomaisesti!

Personal shopper- palvelu aloitetaan alkukartoituksella, jolloin selvitän lähtötilanteen, sekä tarpeesi ja toiveesi. Sen jälkeen luon sinulle shoppailusuunnitelman, jonka pohjalta valitaan tärpit, joita lähdemme yhdessä etsimään. 

 
Vaatekaupoissa kiertelyyn käytämme aikaa n. 2-3h tilanteesta riippuen. Kiertelyn aikana valitsen sinulle soviteltavaa, ja saat samalla paljon monikäyttöisiä ja aikaa kestäviä vinkkejä sinun tyylillesi sopivaan pukeutumiseen.
Saat sovitella vaatteita rauhassa, kun minä tuon kokoja ja malleja sinulle sovitettavaksi. Vaatteiden sovittelun lomassa opastan sinua myös vartalotyyppiin ja mittasuhteisiin, sekä väreihin liittyvissä asioissa. 

 

Shoppailuapua voi toteuttaa kaikissa kaupungeissa, ja kaikissa vaateliikkeissä (myös second hand-liikkeissä).  

Hinta 65€/h Kokkolassa toteutettuna

Hinta 85€/h Helsingissä toteutettuna
Minimiveloitus 2h

IMG_0619.jpeg

Värianalyysi

Haluatko tietää mitkä värit saavat ihosi hehkumaan ja silmäsi säihkymään? Haluatko oppia tunnistamaan juuri omaan värimaailmaasi kauniisti istuvat sävyt, jotka nostavat olemuksesi esille? Haluatko tietää mikä värivuodenaika olet?

Värianalyysini tarkoitus on löytää ne värit, jotka saavat sinut näyttämään entistä elinvoimaisemmalta, heleältä ja kertakaikkisen upealta! 
Värianalyysi sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta.  

Palvelu sis.
Oman värivuodenajan tunnistaminen. Omia piirteitä kauniisti korostavien värien kartoittaminen. Kevyt meikki, jossa löydetään juuri omiin sävyihin sopivan meikkivoiteen, poskipunan ja huulikiillon sävyt. Digitaalinen värikartta, jonka värit valikoidaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.
 
Huom. Värianalyysiin tullaan aina puhtailla kasvoilla, meikittä.

Hinta 129€/1,5h (Kokkolassa toteutettuna)

Mikäli haluat yhteisen ajan läheisesi kanssa, täytyy sinun tehdä järjestelmäämme peräkkäiset varaukset molempien nimillä. Lisää varausta tehdessä viestiosioon pyyntö yhteisestä värianalyysistä.
Analyysi tehdään aina henkilö kerrallaan, ei yhtä aikaa.
Ajanvaraus:  www.studiotomiyrjana.fi

IMG_0632.jpeg

Värikonsultaatio ryhmille

Konsultaatiossa käydään läpi keltaiset, siniset, vihreät, punaiset ja oranssit värikankaat ja pohditaan minkälaisia vaikutuksia milläkin väreillä on kasvoihin ja yleisilmeeseen, lisäksi tutustutaan värien voimakkuuden vaikutukseen.

Suuntaa antava ja värien käyttöön herättelevä konsultaatio ei sisällä analyysiä. (Värianalyysi omana palveluna erikseen)

Kesto 20min/henkilö

Hinta 45€/henk.

Minimi osallistujamäärä 4 henk. 

 

Värikonsultaatio+opastus meikkipohjan, poskipunan ja huulikiillon valintaan

30min/henk.

50€/henk.
Minimi osallistujamäärä 4 henk.

 

Värikonsultaatiopalvelu on suunniteltu erityisesti yritysten tyhypäivien mukavaksi ja inspiroivaksi ajanvietteeksi. Värikonsultaatioon tullaan aina puhtailla kasvoilla, meikittä. 

bottom of page