Tyylipalvelut

IMG_20200407_181449.jpg

Henkilökohtainen tyyliopastus

Onko tyylisi hukassa, tai jumahtanut paikoilleen? Tuntuuko, että vaatekaappi pursuaa vaatteita, mutta silti sinulla ei ole mitään mieleistä päällepantavaa?

Tämä palvelu on sinulle, joka olet valmis ottamaan askeleen kohti uutta, päivitettyä versiota itsestäsi. 

Henkilökohtainen tyyliopastus on monipuolinen ja kattava  kokonaisuus, jonka tarkoituksena on opastaa asiakasta ymmärtämään omia mittasuhteita ja värimaailmaa, sekä auttaa löytämään omia ulkoisia vahvuuksia ja tuomaan niitä esille pukeutumisen avulla.  
Tapaaminen muokkautuu aina asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi kokonaisuudeksi, tässä muutama esimerkki aihealueista, joita tyyliopastukseen voidaan sisällyttää:
Oman tyylin löytäminen, vartalotyypin tunnistaminen, oman elämäntyylin mukaisen vaatekaapin sisällön suunnittelu, oman persoonan esiintuominen pukeutumisessa, tyylipersoonan tunnistaminen, värien ja kuosien käyttö, asusteiden käyttäminen, vaatteiden yhdistely, toimiva vaatekaappi -suunnitelma, meikki, hiusmallin suunnittelu.

 

Hinta alkaen 399 euroa 

*Tyyliopastukset voidaan toteuttaa myös kotikäyntinä, kun asiakas asuu Kokkolan ulkopuolella.
 

IMG_20200326_131158_464 (1).jpg

Vaatekaapin läpikäynti

Onko vaatteesi kaapissa kauniissa järjestyksessä, vai ennemminkin sikin sokin, kuin räjäytyksen jäljiltä?  Vaatekaappisi pursuaa vaatteita, mutta et koskaan löydä mitään päällepantavaa? Ahdistaako vaatteiden paljous ja epäjärjestys?

Tämä palvelu tuo avun Sinulle!


Tämä palvelu aloitetaan vaatekomeron läpikäynnillä ja sen järjestämisellä. Pienet, liian isot, huonosti istuvat, nukkaantuneet ja tyyliin sopimattomat vaatteet lajitellaan kierrätykseen. Parhaat palat säästetään, ja mietitään josko pienellä räätälöinnillä vanhasta saisi uutta ( esim. nappien vaihto takkiin).
Pohditaan yhdessä mistä koostuu juuri sinun tyylisi kulmakivet, ja tehdään selkeä ja yksinkertainen shoppailusuunnitelma toivottua budjettia myötäillen. 

Halutessasi mahdollisuus myös vaatteiden höyrystämiseen ja hengarointiin samettisilla hengareilla (lisämaksusta).

Hinta alkaen 180 euroa

(sis. vaatteiden läpikäynti & suunnitelma )

IMG_20200322_164545_002.jpg

Personal shopper- palvelu

Tuntuuko vaatekaupoissa pyöriminen nostattavan hien pintaan jo pelkällä ajatuksen tasolla? Onko sinun vaikea löytää omaan tyyliisi sopivia vaatteita?  Tunnistatko itsellesi parhaiten sopivat värit? Jääkö ostamasi vaatteet käyttämättömiksi, sillä et osaa yhdistellä niitä jo olemassa olevien vaatteiden kanssa?

Ei hätää, tämä palvelu on tarkoitettu juuri Sinulle!
 

Personal shopper- palvelu aloitetaan kahvihetkellä, jolloin kartoitan tarpeesi, ja toiveesi. Sen jälkeen tehdään yhdessä shoppailusuunnitelma ja valitaan ne tärpit, joita lähdemme yhdessä etsimään. 

 
Vaatekaupoissa kiertelyyn käytämme aikaa n. 2-3h toiveestasi riippuen. Kiertelyn aikana valitsemme yhdessä soviteltavaa, ja saat samalla paljon monikäyttöisiä ja aikaa kestäviä vinkkejä sinun tyylillesi sopivaan pukeutumiseen.
Saat sovitella vaatteita rauhassa, kun minä tuon kokoja ja malleja sinulle sovitettavaksi. Vaatteiden sovittelun lomassa opastan sinua myös vartalotyyppiin ja mittasuhteisiin, sekä väreihin liittyvissä asioissa. 

 

Shoppailuapua voi toteuttaa kaikissa kaupungeissa, ja kaikissa vaateliikkeissä (myös second hand-liikkeissä).  

Hinta 75 euroa / tunti

IMG_20200218_113956_479.jpg

Tyylianalyysi & Online konsultointi

Tiedätkö mitä ulkoinen olemuksesi viestii sinusta? Oletko valmis luomaan itsellesi tyylin, joka tukee omaa persoonaasi? Haluatko ryhtiä, varmuutta ja persoonallisuutta omaan pukeutumiseesi? 

 

Tyylianalyysi & online konsultointi- palvelun avulla opit tunnistamaan omat ulkoiset vahvuudet ja tuomaan niitä esille ammattilaisen yksinkertaisten ja helposti sovellettavien vinkkien avulla. 

Tyylianalyysi sisältää asiakkaan kolmen erilaisen työlookin analysoinnin & muokkausehdotukset, sekä suorat linkit ehdotettuihin tuotteisiin (vaatteet & asusteet).

Online konsultointi sisältää 1,5h tapaamisen virtuaalisesti, jonka aikana käydään läpi tyylianalyysin tulokset, sekä tyyliin sopivan meikkilookin & hiusmallin päivittämisen ehdotelmat.  

Tämän palvelun avulla saat tietoa ja vinkkejä, joita voit hyödyntää myös tulevaisuudessa.


-Tiesitkö, että ulkoinen olemus on osa sanatonta viestintää? Eli se miltä näytät kertoo tarinaa sinusta. Ota oma tarinasi haltuun tämän palvelun avulla!


 

Tarjous 249 euroa (voimassa 1.12 - 31.12.2021)

IMG_20200415_170107.jpg

Henkilökohtainen tyylikonsultointi

Haluatko osallistua tyylikonsultaatioon kotisohvaltasi käsin? Sopiiko sinulle parhaiten helppo ja vaivaton whatsapp- konsultointi puhelimen välityksellä?

Tässä palvelussa valmistaudut henkilökohtaiseen tyylikonsultointiin ottamalla etukäteen kuvia asukokonaisuuksista, asusteista ja haluamistasi vaatekappaleista. Tyylikonsultaatiolle sovittuna ajankohtana lähetät kuvat whatsapp-sovelluksen kautta ja saat välittömästi vastauksia kehitys/muutosideoineen. Palvelun aikana voit kysyä sinua askarruttavia asioita tyyliin, pukeutumiseen, vartalotyyppiin, värien käyttöön yms. liittyvissä asioissa. Palvelun aikana mahdollista toteuttaa myös videopuhelu. Palvelu sopii erinomaisesti esimerkiksi syysvaatteiden päivittämiseen.

Huom. Kaikki asiakkaiden lähettämät kuvat poistetaan palvelun toteuttamisen jälkeen, eli kuvat eivät jää talteen palvelun tarjoajalle.

Hinta 135 euroa / tunti

(Ensimmäisen tunnin jälkeen 50 euroa/ 30min)