Tyylipalvelut

Henkilökohtainen tyyliopastus

Onko tyylisi hukassa, tai jumahtanut paikoilleen? Tuntuuko, että vaatekaappi pursuaa vaatteita, mutta silti sinulla ei ole mitään mieleistä päällepantavaa?

Tämä palvelu on sinulle, joka olet valmis ottamaan askeleen kohti uutta, päivitettyä versiota itsestäsi. 

Henkilökohtainen tyyliopastus on monipuolinen ja kattava  kokonaisuus, jonka tarkoituksena on opastaa asiakasta ymmärtämään omia mittasuhteita ja värimaailmaa, sekä auttaa löytämään omia ulkoisia vahvuuksia ja tuomaan niitä esille pukeutumisen avulla.  
Tapaaminen muokkautuu aina asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi kokonaisuudeksi, tässä muutama esimerkki aihealueista, joita tyyliopastukseen voidaan sisällyttää:
Oman tyylin löytäminen, vartalotyypin tunnistaminen, oman elämäntyylin mukaisen vaatekaapin sisällön suunnittelu, oman persoonan esiintuominen pukeutumisessa, tyylipersoonan tunnistaminen, värien ja kuosien käyttö, asusteiden käyttäminen, vaatteiden yhdistely, toimiva vaatekaappi -suunnitelma, meikki ja meikkiopastus, hiusmallin suunnittelu.

 

Hinta alkaen 390 euroa (TARJOUS 350 euroa, Kokkolassa toteutettuna)

*Tyyliopastus voidaan toteuttaa asiakkaan kotona.
 

Vaatekaapin läpikäynti

Onko vaatteesi kaapissa kauniissa järjetyksessä, vai ennemminkin sikin sokin, kuin räjäytyksen jäljiltä?  
Tämä palvelu aloitetaan vaatekomeron läpikäynnillä ja sen järjestämisellä. Pienet, liian isot, huonosti istuvat,  nukkaantuneet ja tyyliin sopimattomat vaatteet lajitellaan kierrätykseen. Parhaat palat säästetään, ja mietitään josko pienellä räätälöinnillä vanhasta saisi uutta ( esim. nappien vaihto takkiin).
Pohditaan yhdessä mistä koostuu juuri sinun tyylisi kulmakivet, ja tehdään selkeä ja yksinkertainen shoppailusuunnitelma toivottua budjettia myötäillen. 

Hinta alkaen 180 euroa

(sis. vaatteiden läpikäynti & suunnitelma )

Shoppailuapu

Tuntuuko vaatekaupoissa pyöriminen nostattavan hien pintaan jo pelkällä ajatuksen tasolla? Onko sinun vaikea löytää omaan tyyliisi sopivia vaatekappaleita? 

Shoppailuapu tulee avuksesi!
Kartoitetaan tarpeesi ja tehdään selkeä shoppailusuunnitelma.
Kierretään vaatekaupoissa yhdessä, saat sovitella rauhassa, kun minä haen sinulle sovitettavaa. Shoppailun lomassa käydään läpi vartalotyyppiin ja mittasuhteisiin, sekä väreihin liittyviä asioita.  

Hinta alkaen 65 euroa / tunti  (TARJOUS: 50 euroa / tunti)

Sähköinen stailauspalvelu

Sähköinen stailauspalvelu sopii hyvin sinulle, jos kaipaat apua tyylisi päivittämiseen pienemmällä budjetilla ja ilman kohtaamista.

Sähköinen stailauspalvelu on helppo, nopea ja turvallinen tapa saada ammattilaisen näkemys oman tyylin päivitykseen sähköpostin välityksellä.

Ohjeet tähän palveluun saat sähköpostitse, ota yhteyttä!

Hinta alkaen 69 euroa

Personal Shopper -palvelu

Tämä palvelu on toteutettu yhteistyössä Kokkolan SPR-kirpputorin kanssa.

Palvelu sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat päivittää tyylisi edullisesti second hand -tuotteilla ammattilaisen opastamana.

 

Palvelu sisältää tapaamisen Kokkolan SPR-kirpputorilla, jossa luomme asiakkaan toiveita kuunnellen lookin kirpputorin valikoimaa hyödyntäen. Tapaamisen aikana asiakas saa monipuolisesti henkilökohtaista tyyliopastusta vaatteiden ja asusteiden valintaan.

Asiakkaalla ei ole ostopakkoa valituille tuotteille. 

Hinta 35 euroa (Hinta ei sisällä valittuja vaatteita)

Kaikki palveluni laskutetaan ukko.fi -palvelun kautta, tai verokortilla.

045 3597159

©2020 by Stylisti Meikkaaja Riikka Saari. Proudly created with Wix.com