Tyylipalvelut

IMG_20200407_181449.jpg

Henkilökohtainen tyyliopastus

Onko tyylisi hukassa, tai jumahtanut paikoilleen? Tuntuuko, että vaatekaappi pursuaa vaatteita, mutta silti sinulla ei ole mitään mieleistä päällepantavaa?

Tämä palvelu on sinulle, joka olet valmis ottamaan askeleen kohti uutta, päivitettyä versiota itsestäsi. 

Henkilökohtainen tyyliopastus on monipuolinen ja kattava  kokonaisuus, jonka tarkoituksena on opastaa asiakasta ymmärtämään omia mittasuhteita ja värimaailmaa, sekä auttaa löytämään omia ulkoisia vahvuuksia ja tuomaan niitä esille pukeutumisen avulla.  
Tapaaminen muokkautuu aina asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi kokonaisuudeksi, tässä muutama esimerkki aihealueista, joita tyyliopastukseen voidaan sisällyttää:
Oman tyylin löytäminen, vartalotyypin tunnistaminen, oman elämäntyylin mukaisen vaatekaapin sisällön suunnittelu, oman persoonan esiintuominen pukeutumisessa, tyylipersoonan tunnistaminen, värien ja kuosien käyttö, asusteiden käyttäminen, vaatteiden yhdistely, toimiva vaatekaappi -suunnitelma, meikki ja meikkiopastus, hiusmallin suunnittelu.

 

Hinta alkaen 690 euroa (TARJOUS 450 euroa, Kokkolassa toteutettuna voimassa 1.9.2021 asti)

*Tyyliopastus voidaan toteuttaa asiakkaan kotona.
 

IMG_20200326_131158_464 (1).jpg

Vaatekaapin läpikäynti

Onko vaatteesi kaapissa kauniissa järjestyksessä, vai ennemminkin sikin sokin, kuin räjäytyksen jäljiltä?  Vaatekaappisi pursuaa vaatteita, mutta et koskaan löydä mitään päällepantavaa? Ahdistaako vaatteiden paljous ja epäjärjestys?

Tämä palvelu tuo avun Sinulle!


Tämä palvelu aloitetaan vaatekomeron läpikäynnillä ja sen järjestämisellä. Pienet, liian isot, huonosti istuvat, nukkaantuneet ja tyyliin sopimattomat vaatteet lajitellaan kierrätykseen. Parhaat palat säästetään, ja mietitään josko pienellä räätälöinnillä vanhasta saisi uutta ( esim. nappien vaihto takkiin).
Pohditaan yhdessä mistä koostuu juuri sinun tyylisi kulmakivet, ja tehdään selkeä ja yksinkertainen shoppailusuunnitelma toivottua budjettia myötäillen. 

Halutessasi mahdollisuus myös vaatteiden höyrystämiseen ja hengarointiin samettisilla hengareilla (lisämaksu 

Hinta alkaen 180 euroa

(sis. vaatteiden läpikäynti & suunnitelma )

Shoppailuapu

Tuntuuko vaatekaupoissa pyöriminen nostattavan hien pintaan jo pelkällä ajatuksen tasolla? Onko sinun vaikea löytää omaan tyyliisi sopivia vaatekappaleita?  Onko sinulla vaikea löytää itsellesi sopivia värejä? Jääkö ostamasi vaatteet käyttämättömiksi, sillä et osaa yhdistellä niitä jo olemassa olevien vaatteiden kanssa?

Ei hätää, tämä palvelu on tarkoitettu juuri Sinulle!
 

Shoppailuapu alkaa kahvihetkellä, jolloin kartoitan tarpeesi, ja toiveesi. Sen jälkeen tehdään yhdessä shoppailusuunnitelma ja valitaan ne tärpit, joita lähdemme yhdessä etsimään. 

 
Vaatekaupoissa kiertelyyn käytämme aikaa n. 2-3h toiveestasi riippuen. Kiertelyn aikana valitsemme yhdessä soviteltavaa, ja saat samalla paljon monikäyttöisiä ja aikaa kestäviä vinkkejä sinun tyylillesi sopivaan pukeutumiseen.
Saat sovitella vaatteita rauhassa, kun minä tuon kokoja ja malleja sinulle sovitettavaksi. Vaatteiden sovittelun lomassa opastan sinua myös vartalotyyppiin ja mittasuhteisiin, sekä väreihin liittyvissä asioissa. 

 

Shoppailuapua voi toteuttaa kaikissa kaupungeissa, ja kaikissa vaateliikkeissä (myös second hand-liikkeissä). 

Hinta alkaen 75 euroa / tunti  (TARJOUS: 65 euroa / tunti. Hinta voimassa 1.9.2021 saakka.)

IMG_20200218_113956_479.jpg

Sähköinen stailauspalvelu

Sähköinen stailauspalvelu sopii hyvin sinulle, jos kaipaat apua tyylisi päivittämiseen pienemmällä budjetilla ja ilman kohtaamista.

Sähköinen stailauspalvelu on helppo, nopea ja turvallinen tapa saada ammattilaisen näkemys oman tyylin päivitykseen sähköpostin välityksellä.

Ohjeet tähän palveluun saat sähköpostitse, ota yhteyttä!

Hinta alkaen 69 euroa

Personal Shopper -palvelu

2020-04-18%2010.51_edited.jpg

Tämä palvelu on toteutettu yhteistyössä Kokkolan SPR-kirpputorin kanssa.

Palvelu sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat päivittää tyylisi edullisesti second hand -tuotteilla ammattilaisen opastamana.

 

Palvelu sisältää tapaamisen Kokkolan SPR-kirpputorilla, jossa luomme asiakkaan toiveita kuunnellen lookin kirpputorin valikoimaa hyödyntäen. Tapaamisen aikana asiakas saa monipuolisesti henkilökohtaista tyyliopastusta vaatteiden ja asusteiden valintaan.

Asiakkaalla ei ole ostopakkoa valituille tuotteille. 

Hinta 35 euroa/h  (Hinta ei sisällä valittuja vaatteita)