top of page

Värianalyysi

Päivitetty: 4. syysk. 2023

Tänä keväänä palveluni laajenivat entisestään, kun aloitin tekemään myös värianalyysejä! Värianalyyseissäni pääsee näkemään omin silmin, minkälainen vaikutus milläkin värillä on omaan henkilökohtaiseen värimaailmaan. Oman ihon pohjasävyn tunnistaminen kylmäksi, lämpimäksi, tai neutraaliksi auttaa ymmärtämään itselle sopivan värimaailman kartoittamisessa. Omaa hehkua korostavien, ihon ja silmät säteilemään saavien värisävyjen löytäminen voi kohottaa mukavasti myös itsetuntoa ja saa usein aikaan uutta inspiroitumista omaan pukeutumiseen ja vaatekaapin sisällön uudistamiseen liittyen. Tekemieni värianalyysien tarkoitus ei ole rajoittaa ketään värien käyttämisen suhteen, vaan päin vastoin, auttaa löytämään uusia ja herkullisia värejä osaksi päivittäistä pukeutumista! Värianalyysin tarkoitus on auttaa tunnistamaan ne värit, jotka tuovat voimaa, luovat hyvää mieltä ja saavat olemuksen hehkumaan!


Värianalyysin päätteeksi asiakas saa omille luonnollisille sävyilleen täydellisesti sopivankevyen meikin Diego dalla Palma Milanon tuotteilla, tämän jälkeen analyysin aikana valitut voimavärit asetellaan kasvojen alle vielä kertaalleen. Näin asiakas pääsee näkemään, miten upealta värit näyttävät myös kevyen, luonnollisen meikin kanssa.
Asiakkaiden antamat palautteet puhuvat puolestaan, joten tässä muutamia palautteita tekemistäni värianalyyseistä Studio Tomi Yrjänässä keväällä 2022:

"Kiitos ihana Riikka värianalyysistä!

Tulin värianalyysiin ex tempore suoraa lenkiltä ja pikasuihkusta, mutta silti ehdottomasti täynnä intoa. Hieman ehdin pelätä, että tuleeko kokemuksesta tyrmäys kaikille entisille vaatteille... ja niinhän siinä oikeastaan kävikin!


Se ei kuitenkaan ollut järkytys, vaan yllätys pelkästään hyvällä tavalla, sillä näin työskennellessäsi itsekin, mitä eri värit ja sävyt tekivät kasvoilleni.


Olet Riikka upea ja niin lämmin ammattilainen!


Sait minut innostumaan kokonaisvaltaisesta uudistuksesta hiusväriä myöten! Pari viikkoa tapaamisemme jälkeen vaatekaapistani löytyi jo keväisiä värejä ja arkimeikkini ja hiukset olivat kokeneet uudistuksen.


Nyt huomaan saavani päivittäin useampaan otteeseen kehuja ja kommentteja pirteästä, raikkaasta ja keväisestä ulkonäöstäni sekä tutuilta, että jopa lähes tuntemattomilta!"


-Tiina "Ennen vaatekaupassa mietin, että ostanko esim. sinisen vai punaisen mekon, nyt värianalyysin jälkeen ymmärrän, että on olemassa tietyt punaisen sävyt, ja tietyt sinisen sävyt, jotka sopivat kasvojeni värimaailmaan erityisen hyvin.


Valikoidut värit saavat ihoni hehkumaan ja silmät loistamaan!


Jatkossa uskallan ostoksilla peilata päätöksiäni pelkkien trendivärien sijasta Riikan oppien mukaan


-Janette Värianalyysit 129€/1,5h (edit. Hinta päivitetty 09/23) Varaa aikasi: www.studiotomiyrjänä.fi


2 076 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste Rekisterinpitäjä Nimi: Stylisti-Meikkaaja Riikka Saari Rekisterin käyttötarkoitus Kerättäviä henkilötietoja käytetään: Asiakkaan tunnistautumiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan.

Comments


bottom of page