top of page
Stylisti-meikkaaja

Sydämentehtävä

Teen työtäni suurella sydämellä, koen että elämäntehtäväni on auttaa asiakkaita itsetunnon kohentamisessa, omien sisäisten ja ulkoisten vahvuuksien löytämisessä, sekä oman tyylillisen minän esiintuomisessa.

Haluan toiminnallani auttaa helpottamaan ihmisten arkea; kun vaatekaapin sisältö on harkittu ja suunniteltu, on siellä aina jotain päällepantavaa. Valmiit kokonaisuudet helpottavat ja nopeuttavat pukeutumista oli lähtö sitten kouluun, töihin, urheilemaan tai juhliin.

Olen itse kahden energisen lapsen äiti, yrittäjä, kouluttaja ja kurssiopettaja, eli tiedän varsin hyvin mitä on elää ruuhkavuosien keskellä, ja tiedän myös, mitä on unohtaa itsensä elämän kiireiden alle.

Minun kanssani saat aikaa keskittyä vain itseesi ja itsesi kehittämiseen. Minun kanssani saat olla juuri se kuka olet, ja minä autan sinua vahvistamaan sitä kaikkea, mitä sinussa jo on. Haluan auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi, valmentaa, rohkaista, innostaa ja inspiroida juuri Sinua! 

Clothing Rack

Tietoa minusta

stylisti

Tietoa ja taustaa minusta

Olen valmistunut Stylisti-Meikkaajaksi Suomen Fashion Studiosta Tampereella vuonna 2008. Lisäksi olen koulutukseltani viestintää pääaineena opiskellut tradenomi ja mentaalivalmentaja.

Tällä hetkellä, vuonna 2024 olen toiminut pukeutumisen, tyylin ja kauneuden maailmassa ammattilaisena jo yli 16 vuotta. 

Kädenjälkeni on ollut näkyvillä mm. Linnan juhlissa, Emma-Gaalassa, lukuisissa muoti -ja kauneuskuvauksissa, koko maan kattavissa mainoskuvissa, tunnetuissa naistenlehdissä, sekä useissa eri tv-tuotannoissa: mm. Banijay Finland, Yellow Film & Tv, Rudolf Helsinki Oy, ja Hiutale Films ovat käyttäneet palveluitani.

Vuonna 2014 olen toiminut Pohjois-Suomen Meikki-ja Maskeerauskoulussa stylisti-meikkaaja-koulutuksen pääkouluttajana.

Vuosina 2014-2018 olen myös toiminut Lancómen kiertävänä kauneusneuvojana, sekä meikkitaiteilijana. 

Vuodesta 2020 alkaen olen pyörittänyt omia meikki & tyylikursseja Kokkolan seudun opistolla.

Vuosiini stylisti-meikkaajana mahtuu lukuisa määrä henkilökohtaisia tyyliopastuksia, muodonmuutoksia, häämeikkauksia, juhlameikkauksia, kampauksia, naisten iltoja, kauneusluentoja, tyhy/tykypäiviä ja muita mukavia yhteisiä kohtaamisia isommallakin porukalla asiakkaideni kanssa.​

Tällä hetkellä löydät minut Kokkolasta Studio Tomi Yrjänästä, jossa upea ja tunnelmallinen tyyli- & meikkiloungeni odottaa sinua vieraakseen! Pääset sähköiseen ajanvaraukseen klikkaamalla tästä: Sähköinen ajanvaraus 
Huom. Mikäli et löydä sopivaa aikaa, ota minuun yhteyttä.

stylisti

Tyyliopastuksen tehtävä

1. Kohottaa itsetuntoa

2. Auttaa omien vahvuuksien löytämisessä ja niiden esiintuomisessa pukeutumisen avulla

3. Auttaa oman tyylin löytämisessä ja tyylin päivittämisessä

4. Ratkoa pukeutumiseen/vaatekomeron sisällön toimivuuteen liittyviä ongelmia

5. Helpottaa arkipukeutumista

6. Rohkaista monipuolisempaan värien, kuosien ja mallien käyttämiseen

7. Antaa uusia näkökulmia pukeutumiseen ja asusteiden käyttöön

8. Auttaa ymmärtämään omia mittasuhteita

9. Auttaa vähentämään turhien heräteostosten tekemistä

10. Auttaa hyväksymään oma keho sellaisena, kuin se on juuri tänä päivänä

 

-Olen rakentanut kaikki omat stailauspalveluni alusta loppuun itse ja muokannut niitä vuosien aikana enemmän ja enemmän myös valmentavaksi kokonaisuudeksi. Tyylipalveluni soveltuvat ikään ja sukupuoleen katsomatta kaikille. 

Nuorten tyyliopastuksissa olen aina yhteydessä etukäteen toiseen vanhemmista, jonka kanssa tapaamista suunnitellaan etukäteen juuri nuoren tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi. 

bottom of page