IMG_20210526_125457-01.jpeg

Sydämentehtävä

Teen työtäni suurella sydämellä, koen että elämäntehtäväni on auttaa asiakkaita itsetunnon kohentamisessa, omien sisäisten ja ulkoisten vahvuuksien löytämisessä, sekä oman tyylillisen minän esiintuomisessa.

Haluan toiminnallani auttaa helpottamaan ihmisten arkea; kun vaatekaapin sisältö on harkittu ja suunniteltu, on siellä aina jotain päällepantavaa. Valmiit kokonaisuudet helpottavat ja nopeuttavat pukeutumista oli lähtö sitten kouluun, töihin, urheilemaan tai vaikka juhliin.

Olen itse kahden energisen lapsen äiti, vaimo, yrittäjä ja AMK-opiskelija, sekä kouluttaja, eli tiedän varsin hyvin, mitä on elää ruuhkavuosien keskellä, ja tiedän myös, mitä on unohtaa itsensä elämän kiireiden alle.

Minun kanssani saat aikaa keskittyä vain itseesi ja itsesi kehittämiseen. Minun kanssani saat olla juuri se kuka olet, ja minä autan sinua vahvistamaan sitä kaikkea, mitä sinussa jo on. Haluan auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi, valmentaa, rohkaista, innostaa ja inspiroida juuri Sinua! 

Clothing Rack

Tietoa minusta

Juhlakuvauspaketti-bts13.jpg

Taustaa minusta

Olen valmistunut Stylisti-Meikkaajaksi Suomen Fashion Studiosta Tampereella vuonna 2008.

Tällä hetkellä, vuonna 2022 olen toiminut pukeutumisen, tyylin ja kauneuden maailmassa ammattilaisena yli 14 vuotta. 

Kädenjälkeni on ollut näkyvillä mm. Linnan juhlissa, Emma-Gaalassa, lukuisissa muoti -ja kauneuskuvauksissa, koko maan kattavissa mainoskuvissa, sekä tunnetuissa naistenlehdissä, sekä tv-tuotannossa.

Vuonna 2014 olen toiminut Pohjois-Suomen Meikki-ja Maskeerauskoulussa stylisti-meikkaaja-koulutuksen pääkouluttajana.

Vuosina 2014-2018 olen myös toiminut Lancómen kiertävänä kauneusneuvojana, sekä meikkitaiteilijana. 

Vuosiin mahtuu myös lukuisa määrä henkilökohtaisia tyyliopastuksia, makeovereita, häämeikkauksia, kampauksia, naisten iltoja, kauneusluentoja, tyhy/tykypäiviä ja muita mukavia yhteisiä kohtaamisia isommallakin porukalla.​

Tällä hetkellä stailauksien ja meikkauksien lisäksi pidän meikkikursseja (arkimeikki & juhlameikki) Kokkolan seudun opistolla. Olet lämpimästi tervetullut mukaan syksyn 2022 kursseille! Lisätietoa löydät Kokkolan seudun opiston kurssitarjonnasta, tai opiston kotiin jaettavasta lehtisestä.
EDIT. Syksyn 2022 kurssit ovat täynnä!

Juhlakuvauspaketti-bts20.jpg

Tyyliopastuksen tehtävä

1. Kohottaa itsetuntoa

2. Auttaa omien vahvuuksien löytämisessä ja niiden esiintuomisessa pukeutumisen avulla

3. Auttaa oman tyylin löytämisessä ja tyylin päivittämisessä

4. Ratkoa pukeutumiseen/vaatekomeron sisällön toimivuuteen liittyviä ongelmia

5. Helpottaa arkipukeutumista

6. Rohkaista monipuolisempaan värien, kuosien ja mallien käyttämiseen

7. Antaa uusia näkökulmia pukeutumiseen ja asusteiden käyttöön

8. Auttaa ymmärtämään omia mittasuhteita

9. Säästää rahaa tarpeiden kartoittamisen ja shoppailusuunnitelman avulla

10. Auttaa rakastamaan omaa kehoa sellaisena, kuin se on tänä päivänä

 

-Olen rakentanut kaikki omat stailauspalveluni alusta loppuun itse ja muokannut niitä vuosien aikana enemmän ja enemmän myös valmentavaksi kokonaisuudeksi. 

Tehtäväni stylistinä kumpuaa rakkaudesta auttaa muita ihmisiä, auttaa heitä löytämään omia sisäisiä voimavaroja, uskomaan itseensä ja vahvistamaan tietoisuutta omista mahdollisuuksista.