top of page

Palautteita

Studion uusi ajanvarausjärjestelmä kerää palautteita asiakkailta palvelun saamisen jälkeen, ja tässä muutamia palautteita viime kuukausilta: "Tyyli - ja meikkiopastuksessa käynyt Riikalla ja voin todellakin suositella! Ihanan lämmin kohtaaminen, ja sain niin paljon uusia ideoita ja ajatuksia näiden pohjalta."


"Värianalyysi oli super mielenkiintoinen ja antoisa. Riikka on aivan ihana tyyppi ja todella taitava. Värianalyysi vahvistu tuntumaa omista lempparisävyistä ja toi uusia oivalluksia ja sävyjä omaan väripalettiin. Kokemus oli confidece boost, josta on iloa koko loppuelämäksi."


"Todella hyvä kokemus värianalyysistä, Riikka paneutui asiaan niin tarkasti."


"Pelkkää hyvää sanottavaa. Lämmin ja asiantunteva palvelu, sain vastauksia ja apua siihen mitä hain ja enemmänkin. Iso kiitos!" (Tyyliopastus)


"Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Sydämelliset kiitokset vielä Riikalle!" (Meikkauspalvelut)


"Ihana palvelu ja ihana, lämmin tunnelma, osaava ja innostava asiantuntija"(Värianalyysi)


"Hyvä ja ystävällinen palvelu, onnistunut lopputulos. Tyytyväinen asiakas" (Juhlameikki)


"Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Tilannetaju hyvä." (Meikkauspalvelut, meikki hautajaisiin)


"Positiivinen kokemus ja Ihanaa palvelua!" (Meikkiopastus yhdelle)


"Riikka on vaan niin ihana, aito, rohkaiseva. Eikä ns. Pakko myy tuotteita. Silloin voi paremmin ostaakin kun ei liikaa tyrkytä." (Meikkiopastus kahdelle)


"Aivan huikeaa asiakaspalvelua jälleen. Asiakkaita kuullaan ja unelmia toteutetaan. Riikka ja Tomi ootte ihania!"

(Värjäys & leikkaus + tyyliopastus)


"Sain niin paljon vinkkejä ja ohjeita koko loppu elämään että olen sanattoman kiitollinen ja onnellinen. Muutatte Tomin kanssa kokonaisia elämiä!"

(Muodonmuutosasiakas)  Asiakastyytyväisyys näyttää järjestelmässämme minulle puhtaat viisi tähteä! Nöyrän kiitollisena siitä <3Terkuin Riikka

45 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste Rekisterinpitäjä Nimi: Stylisti-Meikkaaja Riikka Saari Rekisterin käyttötarkoitus Kerättäviä henkilötietoja käytetään: Asiakkaan tunnistautumiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan.

Comments


bottom of page