top of page

Stailauspalvelut

Oletko etsinyt stylistiä auttamaan pukeutumiseen, tyyliin ja vaatekomeron toimivuuteen liittyvissä asioissa, mutta et ole löytänyt sopivaa tekijää kaupungistasi? Olet löytänyt oikealle sivulle! Minun palveluihini kuuluu liikkuminen muihin kaupunkeihin ja kotikäynnit ympäri Suomen, eli tulen sinne, missä sinä minua tarvitset! Voit itse päättää, haluatko kutsua minut kotiisi suunnittelemaan kokonaisvaltaisesti uutta tyyliä(meikki, hiukset, vaatteet), vaatekomeron toimivuutta ja sisältöä, vai olisiko mieluisampaa tavata yhdessä rennon kahvihetken merkeissä, ja jatkaa shoppailusuunnitelman tekemisen jälkeen yhdessä vaatekaupoille sovittelemaan vaatteita.


Kokonaisvaltainen tyyliopastus on hinnaltaan alkaen 390e, se kestää koko päivän(5h) ja pitää sisällään niin laajasti oman tyylin päivittämistä, että tapaamisemme jälkeen todennäköisesti puhkut uutta energiaa ja inspiraatiota pitkän aikaa! Keskityt vaatteiden sovitteluun ja ostamiseen uudella tavalla, ostat vain vaatteita, joiden tiedät sopivan omaan tyylisi ja sinun mittasuhteillesi. Ymmärrät mitkä värit saavat kasvosi hehkumaan, ja mitkä värit kannattaa suosiolla jättää kauemmas kasvoista. Huomaat uusia piirteitä itsessäsi ja näet kuinka paljon hyvää sinussa onkaan! " Wau mikä pakkaus!"Asiakkaiden palautteet kertovat, että tapaamiset kanssani kohottavat itsetuntoa, ja tapaamisten ansiosta halu panostaa itseensä on kasvaa. Useat stailausasiakkaistani kokevat, että tyylin löytäminen, tai päivittäminen on:

  • Antanut uutta potkua parisuhteeseen

  • Tuonut itsevarmuutta työelämään

  • Auttanut näkemään itsensä ja oman kehonsa positiivisemmassa valossa

  • Auttanut vähentämään itsekriittisyyttä

  • Säästänyt rahaa (kun on shoppailusuunnitelma, heräteostokset vähenevät)

  • Kohottanut itsetuntoa

  • Auttanut hyväksymään itsensä juuri sellaisena, kuin on

  • Tuonut ripauksen glamouria tavallisen arjen keskelle

Stailauspäiviäni on myös kommentoitu mm. seuraavilla tavoilla:

"Oli todella mahtava päivä! Teet kyllä todella suurella sydämellä ja lämpimällä otteella töitä. Jo lähtökohtaisesti on epämiellyttävää ja vierasta puhua omasta kehosta ja tyylimieltymyksistä, kun ne ovat niin henkilökohtaisia ja monesti arkoja ja syvälle meneviä asioita. Sinun tapa puhua, kannustaa, olla läsnä ja hyväksyä asiakassellaisenaan on todella arvokasta osaamista."


"Vietin ihan huipun iltapäivän Riikan seurassa meikkiopastuksen ja shoppailuavun merkeissä. Oli ihana olla ammattilaisen meikattavana ja saada hyviä vinkkejä meikkaamiseen. Vaatteiden sovittelun yhteydessä keskustelimme siitä, että miksi jokin vaate tai väri sopii, tai ei sovi. Neuvojen, vinkkien, meikkien ja vaatteiden lisäksi päivästä jäi superhyvä fiilis <3"

--

Mikäli haluaisit minut kotikäynnille, mutta emmit ehkä vielä, haluan muistuttaa, että minun kotikäyntejä varten ei kannata jännittää, tai tehdä koko kodin kattavaa suursiivousta. Olen urani aikana kiertänyt työni puolesta hyvin paljon, ja nähnyt lukuisia koteja ja vaatekomeroita. En ole tulossa arvostelemaan sinua, tai kotiasi, vaan auttamaan, tsemppaamaan ja inspiroimaan sinua kohti parempaa itsetuntoa, toimivampaa vaatekomeroa ja päivitettyä olemusta.Olisiko siis aika sanoa "Heipat" tunkkaiselle kotilookille, 15-vuotta vanhalle meikki/hiustyylille, vääränkokoisille/mallisille vaatteille ja kuivalle, värittömälle, paikalleen jämähtäneelle olemukselle!?-Miltä kuulostaisi ammattilaisen meikkiopastus omien värien, tuotteiden ja meikkivälineiden maailmaan? Olisiko hienoa osata meikata kaunis, kuulas ja tyylikäs meikki itse? Tai mitä jos vaatekomerossasi olisi aina jotain päällepantavaa? Mitä jos kokisit, että sisäinen persoonasi näkyy päivitetysti myös ulkoisessa olemuksessasi? Olisiko mukavaa, kun tietäisit miten luoda toimiva vaatekaapin sisältö ja osaisit aina ostaa vain varmasti käyttöön tulevia vaatekappaleita? Miltä tuntuisi tunnistaa omat mittasuhteet ja ymmärtää mitkä mallit saavat muotosi "juhlimaan"?


-Ai kuulostaako hyvältä?


Odotan täällä jo innoissani yhteistä tapaamistamme, ota pian yhteyttä ja aletaan yhdessä suunnittelemaan sinun päivääsi!Rakkaudella Riikka386 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste Rekisterinpitäjä Nimi: Stylisti-Meikkaaja Riikka Saari Rekisterin käyttötarkoitus Kerättäviä henkilötietoja käytetään: Asiakkaan tunnistautumiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan.

Comments


bottom of page