top of page

Muodonmuutos

Jossain vaiheessa elämää saatat kohdata tilanteen, jossa katsot itseäsi peiliin, mutta et tunnista peilikuvaa aivan omaksesi. Peilikuva voi näyttää silmissäsi värittömältä, raskaalta, viime vuosikymmenelle jääneeltä, väsähtäneeltä jne. Saattaa olla, että et koe oman tämänhetkisen persoonasi näkyvän ulkoisessa olemuksessasi laisinkaan. Tai ehkä persoonasi näkyy, mutta et tykkää siitä miten. Ehkä olet totaalisen kyllästynyt ja haluat uudistaa tyylisi kokonaan päästä varpaisiin niin, että todellinen minäsi pääsee kunnolla oikeuksiinsa myös ulkoisesti.

Oletko valmis muutokseen, joka ei jää huomaamatta? Muodonmuutos on palvelu, jota tarjoan yhdessä Studio Tomi Yrjänän ammattitaitoisen tiimin kanssa. Muodonmuutokseen kuuluu kaikki, mitä voit kaivata oman ulkoisen olemuksen päivittämiseen: Hiusmallin suunnittelu, hiusten värjäys ja hiusmallin muutos, meikkiopastus, meikki, kulmien muotoilu ja värjäys, värianalyysi, tyyliopastus. Asiakkaanamme voit halutessasi valita pakettiin lisäksi myös kasvohemmottelun, kulmien laminoinnin, kynsien geelilakkauksen, tai shoppailuavun. Muodonmuutospaketit räätälöimme aina asiakaskohtaisesti. Ota minuun yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi, niin aloitetaan yhdessä lempeä muodonmuutosprosessi, jonka vaiheista voit nauttia luotettavissa, osaavissa käsissä meillä Studiolla.

Kuvassa upea muodonmuutosmallimme Virpi.

102 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste Rekisterinpitäjä Nimi: Stylisti-Meikkaaja Riikka Saari Rekisterin käyttötarkoitus Kerättäviä henkilötietoja käytetään: Asiakkaan tunnistautumiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan.

Comentarios


bottom of page