top of page

Stailaus- ja meikkauspalvelut: Uudet tuulet puhaltavat Kokkolassa!

Päivitetty: 25. huhtik. 2022


Kokkolalainen, jatkossa löydät kaikki meikkaus- ja stailauspalveluni Studio Tomi Yrjänältä, Kokkolan ytimestä Isokadulta. Muutoksen myötä kaikki vanhat jo sovitut meikkaukset siirtyvät suoraa Studiolle, ja olen jokaiseen ajan varanneeseen yhteydessä hyvissä ajoin, ennen varattua aikaa, jotta jokainen osaa tulla uuteen osoitteeseeni helposti ja vaivattomasti.


Jos olet uusi asiakas ja haluat varata ajan meikkaukseen, tai stailaukseen Kokkolassa, löydät Studion ajanvarauskalenterin täältä: www.studiotomiyrjana.fi Huom! Mikäli kalenterissa ei ole auki haluamaasi päivää, ota minuun yhteyttä, niin availen uusia aikoja mahdollisuuksien mukaan. Olen innoissani ja iloinen tästä uudesta vaiheesta, joka tarjoaa myös asiakkailleni mahdollisuuden laajempaan asiakaspalvelukokonaisuuteen, sillä Studiolta saat myös kätevästi varattua ajan erilaisiin laadukkaisiin parturi-kampaamon palveluihin. Tämä yhteistyö mahdollistaa myös kokonaisvaltaisen stailauksen, ja makeoverin saman katon alla. Eli jos olet valmis suurempaan muutokseen, ole yhteydessä, niin aloitetaan uuden luominen yhdessä!Muodonmuutos: Studio Tomi Yrjänä: Tomi Yrjänä, Alina Lepetun, Liina Huttula, Riikka Saari Kuva: Anu Salo/Luova tila


Muodonmuutos: Studio Tomi Yrjänä: Tomi Yrjänä, Alina Lepetun, Liina Huttula, Riikka Saari Kuvat: Anu Salo/Luova tila

91 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste Rekisterinpitäjä Nimi: Stylisti-Meikkaaja Riikka Saari Rekisterin käyttötarkoitus Kerättäviä henkilötietoja käytetään: Asiakkaan tunnistautumiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan.

Comentários


bottom of page